Yoga Groningen

Yoga in Groningen: Maak kennis met onze studio!

My story

Ben je op zoek naar yoga in Groningen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Yoga is een traditionele beoefening om focus, ruimte en rust te brengen zoals in lichaam en geest. Misschien ben je helemaal nieuw met yoga, of heb je al enige ervaring of geef je misschien zelf yoga in Groningen.

Er zijn vele vormen (stijlen) van yoga zoals: Ashtanga yoga, hatha yoga, vinyasa yoga, power yoga, restorative yoga, yin yoga, kundalini yoga etc.. De meeste van deze stijlen kun je dus ook vinden als je zoekt naar yoga in Groningen.

Het is goed om te weten dat de tegenwoordig populaire yogastijlen zoals vinyasa yoga, hot yoga en power yoga hun oorsprong vinden in de zeer heilzame beoefening van Ashtanga yoga. De traditionele manier van het beoefenen en onderwijzen van Ashtanga yoga heet Ashtanga Mysore Style en is ontstaan ​​in de Indiase stad Mysore. In contrast tot vinyasa yoga en power yoga, krijg je tijdens het beoefenen van Ashtanga Mysore Style Yoga heel veel 1-op-1 begeleiding. Mensen beschrijven het vaak als een privéles in een groep – en deze vorm van yoga in Groningen vind je alleen bij ons!

Wat voor yoga lessen bieden wij aan?

Wij zijn een verborgen parel in Groningen, omdat wij juist in deze zeer heilzame methode, Ashtanga Mysore Style, die zoveel nadruk op individuele begeleiding legt, les geven. Hiermee zijn wij al sinds 12 jaren de enigen die yoga in Groningen op deze manier geven.

Hoe zijn wij anders dan andere yogastudio’s in Groningen?

Waar je in alle andere yogastudio’s in Groningen volgt wat iedereen doet en alle anderen yogalessen in Groningen met iedereen samen op een bepaald tijdstip beginnen en eindt, bieden wij in onze yogastudio wat heel anders en persoonlijks met de Ashtanga Mysore Yoga Style. Bovendien bieden wij dezelfde lestijden elke week van Maandag t/m Vrijdag, dus een lekker consistent aanbod voor yoga in Groningen.

Wat ons uniek maakt is dat deelnemers in hun eigen tempo oefenen, naar vermogen terwijl ik als de docent persoonlijke begeleiding, advies, ondersteuning en aanpassingen geef. Het is een heel veilige benadering voor beginners om yoga te leren en biedt een duurzame benadering voor vooruitgang voor meer ervaren beoefenaars. Dus een enorm waardevolle manier en uniek aanbod om yoga te beoefenen.

Bovendien werken al onze yoga lessen in Groningen op een inloop basis, waarbij studenten op verschillende tijdstippen arriveren en eindigen tijdens de openingsuren van de les. Dus heel flexibel!

We heten nieuwkomers graag welkom bij ons!

Heb je vragen over yoga in Groningen? Laat het me weten.

Ontdek yoga in Groningen!

Lees meer over: